Ibland räknas tanken så mycket att handlingen nästan hamnar i skymundan.

Nu har det gått mer än två veckor sedan mitt (motvilliga men) fantastiska examensfirande. Det vill säga snart tre veckor sedan mina nära gav mig de hörlurar som jag skrev om för två veckor sedan. Är ni nyfikna om hörlurarna och deras kapacitet kan ni läsa om detta här.

Och jag har inget annat än lovord för dessa hörlurar. Herregud vilka jävla lurar! De är ta mig fan helt jävla otroliga. Ursäkta mitt allt annat än propra språkbruk, men jag vill inget annat än åka och köpa hundratals hörlurar och ge ut till alla oss som så desperat behöver dem.

Jag har åkt buss tvärsöver en kvinna som tuggade tuggummi med ungefär hela kroppen, öppen mun och allt. Jag hörde henne inte. Jag har åkt buss tillsammans med ungefär tusentals skrikande dagisbarn. Jag hörde dem inte. Jag har gått genom Malmös central under rusningstrafik och blivit omsprungen av av stressiga människor. Jag hörde dem inte. Jag har gått omkring i mitt hem och kunnat vara helt befriad från mina grannars oljud. För jag hörde dem inte.

Som ni säkert förstår har dessa hörlurar gjort mycket för mig, säkert mer än vad ni som läser här ens kan förstå. Men inte ens världens bästa hörlurar kan mäta sig med tanken och kärleken bakom gåvan.

Det går i ärlighetens namn inte att sätta ord eller pris på den kärleken som finns bakom hörlurarna. De mina har genom att välja ut och lägga (hutlösa) pengar på ett par speciella hörlurar som kan hjälpa mig med min misofoni inte bara underlättat mitt liv – de har även totalt accepterat och tagit in min misofoni som en del av mig. Det är i vilket fall så det känns och så jag upplever det.

När jag började skriva här var det med en förhoppning att främlingar skulle läsa och förhoppningsvis lära sig att acceptera och förstå mitt och många andras problem. Att även de som står mig nära skulle lära sig att acceptera och förstå mina egenheter tog jag inte riktigt med i beräkningen.

 

Det är den största och viktigaste gåvan jag fått.

Published by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *